Lessen

Aanbod Lessen


Feldenkrais

De Feldenkrais methode is een intrigerende, praktische en efficiënte leermethode voor mindful bewegen.Leer met aandacht te gaan staan, zitten, lopen, tillen, rennen en veel meer. Voel wat bewust bewegen doet met je lichaam en geest en hoe het je meer energie en balans geeft in je alledaagse activiteiten. Vindt uit hóe jij beweegt en hoe je kúnt bewegen zoals jij dat wilt...

NIA

Wil je het evenwicht van Tai Chi? De kracht van Oosterse krijgssporten? De expressie, creativiteit en spontaniteit van dans? En de rust van yoga? Na de zumbahype dient zich weer een nieuwe bewegingsvorm aan: Nia. Nia combineert oosterse en westerse bewegingsvormen tot een vorm van fitness voor het hele lichaam.

Dance For Health (parkinson)

Dance for Health en Parkinson beweegt steeds meer mensen Dance for Health en Parkinson biedt danslessen aan voor mensen met de ziekte van Parkinson. Wie parkinson heeft, krijgt het advies om zoveel mogelijk te bewegen. Dans is dan een welkome aanvulling op alles wat al moet, omdat het leuk is!

Stay Fit

Investeren in de toekomst, vookomen dat u later met fysieke problemen komt te zitten. Vertrouwen krijgen in het bewegen en daardoor beter kunnen genieten. Door verschillende uitdagende oefeningen en tips onder leiding van Yorick en Honza Groh. De lessen worden verdeeld over 2 groepen.

Functionele coordinatie Training

Bewegen zonder kracht en met controle om zo energie zuinig te leren bewegen. De creatieve oefeningen van Yvonne, Annelieke en Anne zetten je letterlijk aan het denken over het bewegen van je lichaam. De lessen worden onder verdeeld in 3 groepen.

Egyptische dans

Dansen op de klanken van egyptische muziek voor vrouwen in lange epyptische dans rokken. 1,5 uur dansen vanuit de vrijheid van bewegen.

Medische Fitness

Middels een persoonlijk afgesteld programma opgesteld door de fysiotherapeut. Dit kan bestaan uit een cardio en programma met behulp van technogym systemen, functionele kracht en controle oefeningen met het kinesis systeem van technogym. En natuurlijk fysiotherapeutische oefeningen die passend zijn bij uw fysieke situatie.

Gratis een les uitproberen?

Wil je een les uitproberen? Kijk voor de mogelijkheden op de link.

Klik hier