Het team

Wie zijn wij?

Groh Fysiotherapie is sinds 2011 gevestigd in het Medisch Centrum Hillegersberg. Gedurende de fysiotherapeutische behandelingen streven wij goed herstel en preventie. Wij geven functionele en praktische oefeningen en adviezen waardoor mensen zelfstandig kunnen functioneren. In het Medisch Centrum Hillegersberg werken wij samen met meerdere disciplines, waaronder huisartsen en verloskundigen.

Gedurende de fysiotherapeutische behandelingen streven wij naar bewustwording van beweging en balans; van “klacht naar slimme kracht”. Wij geven functionele oefeningen en adviezen waardoor mensen zelfstandig kunnen functioneren.

Ons team


Honza Groh MT

Samen met Yvonne oprichter van de fysiotherapie praktijk. Werkt nog twee dagen in de praktijk. Kenmerkend door zijn jaren lange ervaring en blijft altijd nog erg belangrijk voor de praktijk. Honza heeft zijn ervaring opgedaan als docent lichamelijke opvoeding, fysiotherapeut, manueel therapeut en docent fysiotherapie op de hogeschool rotterdam.
Zijn interesse heeft altijd erg gelegegen in de tennis en heeft dan ook veel tennisspelers over de hele wereld geholpen en geadviseerd.

BIG 39033715904 

Annelieke Janssen MMT

Ik ben Annelieke Janssen, sinds 2001 werkzaam in deze praktijk.
Werkzaam als Master in de Manuele Therapie, Algemeen Fysiotherapeut en als Mindful Fysiotherapeut.
Ik help u graag bij het vinden of hervinden van uw balans tussen lichaam en geest.
Het achterhalen en het aanpakken van de daadwerkelijke oorzaak voor het ontstaan van uw klachten vind ik meest belangrijk!
In mijn vrije tijd geniet ik enorm van wielrennen, hardlopen, natuur, koken/puur eten, familie&vrienden.

BIG 01905808754

Yorick Groh, MSc MMT

Sinds de opening van het Medisch Centrum Hillegersberg actief als fysiotherapeut en Master Manueel Therapeut. Geïnteresseerd in alle takken van sport, maar fysiotherapeutisch gericht op tennis en golf.

BIG 79914575604

Ryanne van Rossen

Sinds 2019 werkzaam bij Groh Fysiotherapie als Algemeen Fysiotherapeut

BIG 79913900604

Yvonne Groh

Oprichter van het eerste uur in 1982. Momenteel houd ik mij bezig met coaching en management van de huidige praktijk.

Anne Riemersma, MSc

Sinds 1993 ben ik werkzaam als geregistreerd bekken fysiotherapeut in de particuliere praktijk.
Na mijn opleiding ben ik mij gaan specialiseren als sportfysiotherapeut en ben een aantal jaar werkzaam geweest bij voetbal, wielrennen en mountainbike verenigingen. Daarnaast geef ik sportlessen.
Mijn prioriteit ligt nu bij het behandelen van cliënten met bekken specifieke klachten, waaronder zwangeren en incontinentie klachten.

BIG 09041752904

Bas de Kok

Fysiotherapeut en in opleiding voor master manueel therapeut.
Heeft bij Groh Fysiotherapie het zorgplan chronische pijn opgezet.

BIG 69922909104