Over team

Wij zijn wij?

Groh Fysiotherapie gevestigd sinds 1981 en reeds 3 jaar in het Medisch Centrum Hillegersberg. Gedurende de fysiotherapeutische behandelingen streven wij goed herstel en preventie. Wij geven functionele en praktische oefeningen en adviezen waardoor mensen zelfstandig kunnen functioneren. In het Medisch Centrum Hillegersberg werken wij samen met meerdere disciplines, waaronder huisartsen en verloskundigen.

Gedurende de fysiotherapeutische behandelingen streven wij naar bewustwording van beweging en balans; van “klacht naar slimme kracht”. Wij geven functionele oefeningen en adviezen waardoor mensen zelfstandig kunnen functioneren.

Ons team


Honza Groh

Samen met Yvonne oprichter van de fysiotherapie praktijk. Werkt nog twee dagen in de praktijk. Kenmerkend door zijn jaren lange ervaring en blijft altijd nog erg belangrijk voor de praktijk. Honza heeft zijn ervaring opgedaan als docent lichamelijke opvoeding, fysiotherapeut, manueel therapeut en docent fysiotherapie op de hogeschool rotterdam.
Zijn interesse heeft altijd erg gelegegen in de tennis en heeft dan ook veel tennisspelers over de hele wereld geholpen en geadviseerd.

Annelieke Janssen

Ik ben Annelieke Janssen, sinds 13 jaar werkzaam in deze praktijk.
Werkzaam als Master in de Manuele Therapie, Algemeen Fysiotherapeut en als Mindful Fysiotherapeut.
Ik help u graag bij het vinden of hervinden van uw balans tussen lichaam en geest.
Het achterhalen en het aanpakken van de daadwerkelijke oorzaak voor het ontstaan van uw klachten vind ik meest belangrijk!
In mijn vrije tijd geniet ik enorm van wielrennen, hardlopen, natuur, koken/puur eten, familie&vrienden.

Yorick Groh

Sinds de opening van het Medisch Centrum Hillegersberg actief als fysiotherapeut, en sinds kort afgestudeerd Master Manueel Therapeut. Geïnteresseerd in alle takken van sport, maar fysiotherapeutisch gericht op tennis en golf.

Joris Huijse

Ik ben fysiotherapeut en klinisch gezondheidswetenschapper, richting fysiotherapiewetenschap. Als fysiotherapeut ben ik altijd geïnteresseerd in het bewegen van mensen en als fysiotherapiewetenschapper ben ik in staat om kennis uit wetenschappelijk onderzoek gericht te zoeken en te interpreteren binnen mijn behandeling.

Yvonne Groh

Oprichter van het eerste uur in 1982. Momenteel houd ik mij bezig met coaching en management van de huidige praktijk.

Anne Riemersma

Sinds 1993 ben ik werkzaam als fysiotherapeut in de particuliere praktijk.
Na mijn opleiding ben ik mij gaan specialiseren als sportfysiotherapeut en ben een aantal jaar werkzaam geweest bij voetbal, wielren en mountainbike verenigingen. Daarnaast geef ik sport lessen.
Inmiddels heb ik bijna mijn master opleiding tot bekkenfysiotherapeut afgerond en behandel ik patienten met bekken gerelateerde klachten.
Wij beschikken in de praktijk over een oefenzaal met moderne apparatuur van techno gym en de flexchair en oefen materialen zoals oefenballen. Voor het toepassen hiervan hebben ik cursussen gevolgd.

Bas de Kok