eFysio

eFysio

Al bijna 40 jaar blijven we innovatief. Met onze fysiotherapiepraktijk zijn we continu aan het ontwikkelen en vernieuwen. Daarom streven we ernaar om voorop te lopen in de toepassing van eHealth binnen de fysiotherapie, namelijk eFysio. Door het slim inzetten van deze technologie kunnen we cliënten motiveren en inspireren voor een gezonde leefstijl. eFysio biedt volop kansen om service en bereikbaarheid te verbeteren, de kwaliteit van zorg te optimaliseren en zorg op een meer efficiënte manier te organiseren.

Via video- en telefonische consulten staan wij onze cliënten op afstand bij. Wij werken met het eFysio systeem Physitrack, in een beveiligde online omgeving. Voor cliënten zonder computer stellen wij uitleen tablets beschikbaar zodat digitale zorg voor iedereen beschikbaar wordt.

Physitrack biedt een online oefeningen bibliotheek zodat een oefenschema op maat voor de therapeuten gemakkelijk te maken is. Door het oefenschema in de Physitrack app aan te bieden is het ook mogelijk voor de cliënt om de oefeningen via een filmpje terug te kijken. Wij hebben gemerkt dat dit de therapietrouw verhoogd en cliënten meer vertrouwen geeft in de uitvoering van oefeningen.

Gezien de huidige ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de bijbehorende restricties, is het voor u wellicht niet altijd mogelijk om naar de praktijk te komen voor een consult. Daarom bieden wij u graag op deze manier de mogelijkheid om via beeldbellen of telefonisch contact toch advies en begeleiding te krijgen.


Onze klanten aan het woord

Carla

Jarenlang volg ik de lessen medisch fitness bij Yvonne Groh. Er wordt naar individuele problemen gekeken en daarna met veel plezier in een groep samen getraind.

Dit gaat zeer vakkundig onder leiding van Yvonne die jarenlang ervaring heeft in de fysiotherapie. Mijn lichaam en motoriek is door deze lessen echt verbeterd.

Monique

Sinds een paar jaar doe ik mee met de medische fitness. Een groep gezellige dames bij elkaar. Yvonne geeft de lessen en houdt daarbij rekening met ieders lichamelijke knelpuntjes. Die persoonlijke aandacht is heel fijn. En natuurlijk hebben we veel lol met elkaar.