Sport fysiotherapie

Sport fysiotherapie

Ervaart u klachten met sporten, of bent u geopereerd en wilt u terugkeren op uw sportieve niveau?
Wij stellen scherpe diagnoses, belangrijk voor u is dat u weet wat er aan de hand is. Dat is ons start punt. Vervolgens is het belangrijk om te achterhalen waardoor deze blessure is ontstaan, voornamelijk bij terugkerende blessures speelt dit een belangrijke rol. Wij maken o.a. veel gebruik van video analyses om zo de oorzaak aan het licht te krijgen. 

-Korte lijn met sportarts en specialisten
-Begeleiding in topsport op internationaal en nationaal niveau
-Video analyses
-Trainingsopbouw vanuit “return to play” concept
-Sport specifieke benadering

Na een blessure terugkeren op het gewenste niveau. 

Wij helpen en begeleiden u met de best passende opbouw, immers herstelt ieder persoon anders en kijken wij naar de persoon achter de blessure. Mede door onze ervaring met diverse sporten kunnen wij goed begrijpen wat voor belasting er op het lijf komt tijdens uw sport.

Voor preventie kunt u bij ons terecht

Wit u beginnen met hardlopen, en bent u bang dat u een blessure ontwikkeld. Het is erg vervelend als u gemotiveerd bent om te sporten en u moet stoppen vanwege een eventuele blessure. In veel gevallen kan de blessure voorkomen worden. Om de blessure te voorkomen kan een advies of tip al genoeg zijn. Soms is er een korte trainingsopbouw nodig om in de fysieke basis sterk genoeg te maken voor de sport die u wil beoefenen. Wij weten wat nodig is om zonder blessures te kunnen sporten. 
 
“Wij begrijpen wat de sport van uw lichaam vraagt”

 

Therapeuten

Neem gerust contact op als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen.

Telefonisch

010 - 461 04 80

Plan een afspraak

via de website

Klachten en aandoeningen

Blogs