Yoga

Yoga

Yoga bij Yoga-lin is toegankelijk voor iedereen! Functionele yoga voor een soepel, sterk en ontspannen lichaam. De lessen zijn nuchter, praktisch met af en toe wat humor. Omdat iedereen uniek is, krijg je persoonlijke aandacht. De lessen zijn in kleine groepen.​

Yin Yoga – Soepel en sterk

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga waarin houdingen langer worden vastgehouden. Je gebruikt je lichaam niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lichaam beter te voelen. De houdingen zijn vooral gericht op het versterken en versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Er zal regelmatig een zelfmassage plaatsvinden door middel van therapie ballen voor ontspanning; myofascial release. De basisprincipes van Mindfulness lopen als een rode draad door de lessen. Na een Yin les ga je weer ontspannen naar huis.

Yin & Yang yoga – Sterk voelen en zacht zijn

Yin & Yang yoga is een combinatie van actieve en ontspannende yoga. Yang yoga met actieve houdingen en flows, gericht op de spieren, zorgt voor een flexibel, krachtig en vitaal lichaam. Yin yoga voor het versterken en versoepelen van bindweefsel en gewrichten, zorgt voor een soepel en ontspannen lichaam. Door deze te combineren ontstaat er een balans tussen sterk voelen en zacht zijn.

Zwangerschapsyoga – Ontspannen en fit

Je zwangerschap is een speciale tijd, er verandert veel in je lichaam. Het beoefenen van yoga tijdens je zwangerschap zorgt ervoor dat je lichaam, emoties, geest en ademhaling zich met elkaar en met je baby in je buik verbinden. We doen oefeningen om je fysiek fit te voelen en ontspanningsoefeningen. Door de lessen heen hebben we het over de veranderingen van je lichaam tijdens de zwangerschap, het belang van een goede ademhaling, verschillende bevallingstechnieken, houdingen en de bevalling zelf. Er is ook een partnerles. Het is een doorlopende cursus, ervaring is niet nodig. Je kunt starten vanaf het moment dat je 13 weken zwanger bent.

Praktische informatie

Kom in sport- of yogakleding. 
Aanmelden voor de les is verplicht.
Neem uw eigen mat of grote handdoek, met een extra handdoek voor over de props.
Breng een flesje water mee. 

Tarieven

Trainers

Neem gerust contact op als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen.

Telefonisch

010 - 461 04 80

Schrijf u in

via de website

Klachten en aandoeningen

Blogs