Maatregelen ivm het Corona-virus (vernieuwd op 16-3-2020)

Beste cliënt, 

In verband met de ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus in Nederland heeft de regering nieuwe maatregelen aangekondigd. In deze mail informeren wij u over wat dit betekent voor u ten aanzien van uw fysiotherapie afspraak, medisch fitness of andere activiteit binnen onze praktijk. 

Op de praktijk vinden van maandag 16 maart tot 6 april 2020 geen behandelingen plaats
Groh fysiotherapie houdt zich aan de richtlijnen vanuit het RIVM. Om verdere verspreiding van het virus te beperken bieden wij geen fysieke behandelingen meer aan tot 6 april. Wij vragen om uw begrip in deze beslissing.

Telefonisch- en video consult
Wij proberen u zo goed mogelijk tegemoet te komen door een telefonisch- of video consult aan te bieden. Op deze wijze kan het behandeltraject voor een groot gedeelte toch zijn voortgang behouden. Een video consult kan plaatsvinden via Whatsapp en/of Physitrack. Middels Physitrack kunnen wij geschikte oefeningen via een app op uw telefoon, tablet of PC doorsturen. Ga hierover in overleg met uw eigen fysiotherapeut.

Medische fitness
De groepslessen: medisch fitness, dans, yoga gaan ook niet door tot 6 april.     

Telefonisch bereikbaar
Wij zijn telefonisch bereikbaar voor het inplannen van video consulten en/of overleg tussen 9.00 -12.00 uur op telefoonnummer 010-4610480.

Mailen kan ook naar uw eigen fysiotherapeut: 

Wij blijven u op de hoogte houden van mogelijke wijzigingen in de huidige situatie.

Namens het gehele team van Groh Fysiotherapie, wensen wij u een goede gezondheid.

Honza, Yvonne, Yorick, Bas, Anne, Michelle, Ryanne, Josje, Nancy en Frederiek