Netwerk traumarevalidatie

Groh blog

Netwerk traumarevalidatie

Een ongeval meegemaakt, in het ziekenhuis/revalidatiecentrum opgenomen geweest en vervolgens thuis: wat nu?  Wat moet en kan ik doen om zo goed mogelijk te werken aan mijn herstel? Wat kan ik beter niet doen? Wat kan ik verwachten weer te kunnen, werk en sport?

Regelmatig zien wij dat het vervolgtraject na een ziekenhuisopname/ revalidatietraject in de thuissituatie niet of beperkt geregeld is waardoor mensen niet optimaal kunnen herstellen na een operatie, botbreuk of anders letsel. Dit kunnen ook verstuikingen zijn of sportblessure(s).  

Hierdoor is er sinds een aantal jaar een samenwerking ontstaan tussen ziekenhuizen en fysiotherapeuten die zich hebben gespecialiseerd in traumatologie en revalidatie na (ernstig) letsel om ervoor te zorgen dat er kwalitatief goede nazorg is en er een nauwe samenwerking is tussen traumachirurg en fysiotherapeut, zodat er tijdig bijgestuurd kan worden tijdens de behandeling.

Roel heeft zich gespecialiseerd  in traumatologie en fractuurbehandeling en aangesloten bij de traumanetwerken van het Erasmus Medisch Centrum en Sint Franciscus Gasthuis. Hij zal samen met u een revalidatieprogramma opstellen om binnen de mogelijkheden op dat moment toe te werken naar uw persoonlijke doelen.


Roel is aanwezig op
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag

Wilt u een afspraak met Roel?

Neem contact op

Neem gerust contact op als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen.

Telefonisch

010 - 461 04 80

Plan een afspraak

via de website