Personal training

Personal training: haal het beste uit jezelf

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw trainingsdoelen te bereiken? Dan is personal training misschien wel iets voor u! Bij Groh Fysiotherapie bieden wij personal training aan die is afgestemd op uw individuele behoeften en doelen.

Wat is personal training?

Personal training is een individuele trainingssessie met een professionele trainer die zich richt op uw specifieke trainingsbehoeften en doelen. Het doel is om u te helpen uw persoonlijke doelstellingen op een effectieve en veilige manier te bereiken.

Waarom personal training?

Personal training biedt vele voordelen ten opzichte van het trainen in een groep of individueel. Hier zijn een aantal redenen waarom u zou moeten overwegen om te kiezen voor personal training:

Op maat gemaakt trainingsplan

Een van de grootste voordelen van personal training is dat uw trainer een op maat gemaakt trainingsplan voor u kan maken. Het plan is afgestemd op uw individuele doelen, vaardigheden en behoeften. Dit zorgt ervoor dat u het meest effectieve programma volgt dat gericht is op uw persoonlijke doelen.

Professionele begeleiding

Tijdens personal training krijgt u professionele begeleiding van een ervaren en gekwalificeerde trainer. Hij of zij zal u helpen bij het uitvoeren van de oefeningen op de juiste manier en zorgen voor de juiste techniek om blessures te voorkomen.

Motivatie en verantwoordelijkheid

Een personal trainer zal u helpen om gemotiveerd te blijven en verantwoordelijk te zijn voor uw training. U zult meer gemotiveerd zijn om te trainen en u zult meer bereid zijn om uw doelen te bereiken met een trainer die u ondersteunt en aanmoedigt.

Wat kunt u verwachten van onze personal training?

Bij Groh Fysiotherapie bieden wij een professionele en effectieve personal training aan die volledig is afgestemd op uw individuele behoeften. Onze gekwalificeerde trainers zullen u helpen bij het opstellen van een op maat gemaakt trainingsplan dat gericht is op uw specifieke doelen.

Onze personal training is geschikt voor iedereen, ongeacht uw niveau van fitness of ervaring. Of u nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of uw conditie wilt verbeteren, wij hebben de expertise om u te helpen uw doelen te bereiken.

Conclusie

Personal training is een geweldige manier om uw trainingsdoelen te bereiken. Het biedt vele voordelen ten opzichte van groepstraining of individueel trainen. Bij Groh Fysiotherapie bieden wij professionele en effectieve personal training die is afgestemd op uw individuele behoeften en doelen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor personal training.

Praktische informatie

Tarieven

Neem gerust contact op als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen.

Telefonisch

010 - 461 04 80

Plan een afspraak

via de website

Wouter de Graaf

Erg prettige, persoonlijke en deskundige fysio. Luisteren goed naar je als patiënt en bieden op basis daarvan ‘maatwerk’ programma. De periode dat ik onder behandeling ben bij Groh is behoorlijk lang (2jaar). Dat heeft overigens niks te maken met de behandelwijze maar vooral met mijn fysieke gesteldheid. Zo ben ik inmiddels behandeld aan m’n knie, kuit, enkel en schouder. Allemaal met positief resultaat. Het mooie is dat ik mijn behandeling kan combineren met een fitnesstraining omdat Groh mooie sportfaciliteiten aanbiedt waar je gebruik van mag maken.