Personal gym

Training en Fitness

Onze trainingszaal

100m2 aan trainingen ruimte
Cardio en kracht apparatuur van Technogym
Genoeg ruimte functionele training

Waarom training en fitness bij Groh Fysiotherapie

Het voordeel is dat u bij ons onder goede begeleiding verantwoord fit kan worden. De fysiotherapeut/trainer stelt een persoonlijk trainingsprogramma op voor u. Eventuele oude blessures worden doorgenomen en uiteraard rekening mee gehouden bij het opstellen van het trainingsprogramma. Overtraining en blessures ontstaan vaak doordat het trainingsprogramma niet goed is afgestemd op de persoon. Wij vinden dus dat en opstellen van een trainingsprogramma moet passen bij uw lichaamsbouw, uw sport verleden, actuele fysieke conditie en uw persoonlijk trainingsbehoeften. 

Voor wie?

Iedereen is bij ons welkom, belangrijk is dat uw verwachtingen gelijk zijn aan de onze. 
Wij trainen geen bodybuilders, wij willen een gezonde training voor uw. Dat wil niet zeggen dat niet aan krachttraining doen integendeel, krachttraining zien wij als een belangrijke basis voor verbetering van het fysiek functioneren ongeacht de leeftijd. Naast krachttraining proberen de training op te bouwen naar een dynamisch programma waarbij het gehele lichaam wordt uitgedaagd op kracht, conditie, stabiliteit en lichaamscontrole. 
 

“Wij maken training leuk, nuttig en veilig”

Neem gerust contact op als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen.

Telefonisch

010 - 461 04 80

Plan een afspraak

via de website

Carla

Jarenlang volg ik de lessen medisch fitness bij Yvonne Groh. Er wordt naar individuele problemen gekeken en daarna met veel plezier in een groep samen getraind.

Dit gaat zeer vakkundig onder leiding van Yvonne die jarenlang ervaring heeft in de fysiotherapie. Mijn lichaam en motoriek is door deze lessen echt verbeterd.

Wouter de Graaf

Erg prettige, persoonlijke en deskundige fysio. Luisteren goed naar je als patiënt en bieden op basis daarvan ‘maatwerk’ programma. De periode dat ik onder behandeling ben bij Groh is behoorlijk lang (2jaar). Dat heeft overigens niks te maken met de behandelwijze maar vooral met mijn fysieke gesteldheid. Zo ben ik inmiddels behandeld aan m’n knie, kuit, enkel en schouder. Allemaal met positief resultaat. Het mooie is dat ik mijn behandeling kan combineren met een fitnesstraining omdat Groh mooie sportfaciliteiten aanbiedt waar je gebruik van mag maken.