Neurologische klachten

Neurologische klachten

Bent u gediagnostiseerd met een (chronische) neurologische aandoening en heeft u vragen over het ziekteproces, hulp nodig bij het behouden van conditie, moeite met lopen, balansproblemen tijdens dagelijkse activiteiten of krachtsverlies in armen of benen?

Veel voorkomende klachten

Behandeling

Fysiotherapie is enorm belangrijk om weer goed te kunnen functioneren na het hebben van een beroerte. Waarschijnlijk heeft u veel vragen over hoe u zal herstellen en wat er allemaal weer mogelijk is in de toekomst.

Bij chronische neurologische ziekten zoals MS en Parkinson is training en begeleiding belangrijk om het ziekteproces te stabiliseren en belangrijke functies te behouden. Vaak kunnen tips of trucs geleerd worden om bijvoorbeeld de loopkwaliteit te verbeteren. Bas en Lizzy zijn samen met andere gespecialiseerde fysiotherapeuten, neurologen, Parkinson verpleegkundigen en ergotherapeuten aangesloten bij het ParkinsonNet. Het ParkinsonNet is een netwerk van specialisten die een kwaliteit van de behandeling van mensen de ziekte van Parkinson waarborgen.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten kunnen immers veel van uw vragen beantwoorden en zorgen voor een goede begeleiding bij het herstel of trainen van specifieke hindernissen zoals balansproblemen.

Praktische tips

  • Bespreek uw vragen
  • Loop niet onnodig lang met problemen rond
  • Neem tijd om te herstellen
  • Luister goed naar uw lichaam

Neem gerust contact op als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen.

Telefonisch

010 - 461 04 80