Lizzy Koert

Lizzy Koert
Fysiotherapeut en Psychosomatisch fysiotherapeut

Op mijn elfde levensjaar zag ik een fysiotherapeut tijdens een professionele basketbalwedstrijd. Ik vond dit zo indrukwekkend, daarom dacht ik: ‘’Dit word ik ook’’. In 2019 heb ik mijn bachelor Fysiotherapie afgerond. Één jaar later ben ik verder gaan studeren, de master Psychosomatische Fysiotherapie. Ik ben nu bezig aan mijn laatste jaar.

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van (langdurige)klachten die samenhangen met spanning, stress, angst, pijn, vermoeidheid en/of andere onbegrepen klachten. Bij cliënten met psychosomatische klachten spelen vaak mentale, emotionele, sociale en fysieke aspecten een rol. Tijdens de behandeling wordt er op een persoonlijke manier gekeken hoe we de balans tussen deze gebieden kunnen herstellen.

Naast psychosomatische fysiotherapie heb ik ook affiniteit met sport of bewegingsproblematiek. Ik vind het altijd bijzonder als iemand door middel van oefenen weer zelfstandig kan functioneren als vanouds. Ik heb zelf ervaring met basketbal, fitnessen, hardlopen en tennis.

Daarnaast ben ik aangesloten bij een netwerk voor functionele neurologische stoornis (FNS-net). Via een neuroloog kunt u bij mij terecht, zodat er aandacht kan worden besteed om weer functioneel te bewegen. 

Tijdens een behandeling vind ik het belangrijk dat we samen kijken naar wat past en werkt. Ik vind het fijn om uw mening en visie hierin mee te nemen, zodat u zich uiteindelijk weer beter voelt in uw lijf en dit ook kan onderhouden.


Lizzy is aanwezig op
  • Maandag
  • Woensdag
  • Donderdag

Wilt u een afspraak met Lizzy?

Neem contact op