Roel Kamp

Roel Kamp, MSc
Sportfysiotherapeut

Sinds 2013 ben ik fysiotherapeut en heb ik in 2018 de master sportfysiotherapie in Rotterdam afgerond. Naast fysiotherapeut ben ik bestuurslid bij Coöperatie Fysiogroep Haaglanden, hierdoor ben ik op de hoogte van de huidige ontwikkelingen in de fysiotherapie en ben ik nog betrokken bij het verhogen van de kwaliteit in de zorg.

Mijn focus en interesse ligt met name op het ondersteunen van cliënten die hun sportactiviteiten willen hervatten na blessureleed. Het geeft mij energie als ik de sporter op het veld terug kan brengen tot het oude niveau.

Verder ben ik gespecialiseerd in Traumatologie en fractuurbehandeling, dit geeft mij de ervaring om mensen te begeleiden na (ernstig) letsel. Daarbij ben ik ook aangesloten bij het traumanetwerk Haaglanden en Rotterdam.

Op dit moment ben ik mij aan het specialiseren in de musculoskeletale echografie en wil mij verbeteren in de diagnostiek van de schouder, knie en enkel.

Zelf ben ik een “allround sporter” en beoefen op dit moment hardlopen, kitesurfen, boulderen en fitness.

Naast dat ik van sport houd helpt het mij als fysiotherapeut om de fysieke benodigdheden en bewegingen per sport beter te kunnen analyseren en een specifiek behandelplan op te stellen.

Specialisaties van Roel

Roel is aanwezig op
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag

Wilt u een afspraak met Roel?

Blogs

Netwerk Traumarevalidatie

Netwerk traumarevalidatie Een ongeval meegemaakt, in het ziekenhuis/revalidatiecentrum opgenomen geweest en vervolgens...

Lees verder

Fysiotherapie en mindfulness

Fysiotherapie en mindfulness Mindfulness betekent aandacht schenken op een open en niet-oordelende...

Lees verder

Spanningshoofdpijn is goed te behandelen

Spanningshoofdpijn is goed te behandelen Spanningshoofdpijn wordt vaak gezien als een hoofdpijnvorm...

Lees verder