Medische fitness

Medische fitness

Gezond en verantwoord fit worden of blijven

Als aansluiting op uw fysiotherapeutische traject bieden wij Medische Fitness lessen aan. U bent natuurlijk ook van harte welkom als u nog niet bekend bent bij ons.
Via een persoonlijk trainingsprogramma kunt u verder werken aan uw herstel en conditie onder begeleiding van één van onze therapeuten. De Medisch Fitness lessen bieden een uitstekende uitdaging voor degenen die hun kracht en conditie willen verbeteren, om preventief te trainen, maar ook om de algemene fitheid bij te houden.

In groepsverband met een persoonlijk programma

De groepen bestaan uit 5 tot 8 mensen die over het algemeen een soortgelijk niveau hebben. De fysiotherapeut begeleid iedereen waar nodig individueel en stemt oefeningen af op de belastbaarheid. Na een intake zal uw fysiotherapeut een op maat gemaakt trainingsschema opstellen. Het trainingsprogramma wordt opgebouwd uit verschillende onderdelen, waaronder cardio training en functionele krachttraining. 

We hebben een ruime oefenzaal met diverse professionele apparatuur waaronder het Kinesis systeem van Technogym, diverse kracht en cardio apparatuur. 

Iedereen is welkom

Oud, jong, sportief, wat minder sportief; iedereen is bij ons welkom. Wij vinden het belangrijk dat sporten leuk blijft en dat u er zin in heeft om bij ons te trainen. 

U kunt een abonnement afsluiten om te komen trainen bij ons. Kijk voor de prijzen van onze abonnementen op de pagina tarieven. Vertel ons wat u wilt bereiken en wat uw doel is, samen werken we dan een passend trainingsschema uit.

Praktische informatie

Neem een handdoek, bidon en sportief schoeisel.

Tarieven

Neem gerust contact op als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen.

Telefonisch

010 - 461 04 80

Plan een afspraak

via de website

Carla

Jarenlang volg ik de lessen medisch fitness bij Yvonne Groh. Er wordt naar individuele problemen gekeken en daarna met veel plezier in een groep samen getraind.

Dit gaat zeer vakkundig onder leiding van Yvonne die jarenlang ervaring heeft in de fysiotherapie. Mijn lichaam en motoriek is door deze lessen echt verbeterd.