Over Groh

Ons team

Wij bestaan uit een team van 6 fysiotherapeuten, 2 baliemedewerkers en geloven dat samenwerking en teamgeest leidt tot verbetering van de 1 op 1 behandeling met de client. Een goede teamgeest leidt tot innovatie binnen de fysiotherapeutische mogelijkheden.

 

Over Groh Fysiotherapie

Missie

Dagelijks helpen wij cliënten met houding en bewegingsproblemen, zodat zij beter kunnen bewegen. Door een fysiotherapeutisch traject kunnen onze cliënten weer zonder klachten of beperkingen hun sport uitoefenen, hun werk uitvoeren of weer een basisfunctie zoals lopen hervatten.

Innoveren doen wij door de fysiotherapeutische behandelingen te optimaliseren door te werken met zorgplannen. Onze zorgplannen zijn systemen die de fysiotherapeutische behandeling en training specifieker maakt. Hierdoor zijn de behandeltrajecten gemiddeld korter en kunnen cliënten sneller weer hun normale activiteiten hervatten.

Wij bieden cliënten aanvullend op het fysiotherapeutisch traject eHealth tools om op afstand te videobellen en trainingsschema’s op maat aan. Voor de client is dit een voordeel dat hij of zij niet elke week naar de praktijk hoeft te komen.

Uiteindelijk halen wij voldoening uit tevreden cliënten. De client staat bij ons in het middelpunt en we streven dan ook naar een professionele, integere en respectvolle benadering.

Een (oud) client die vertelt dat ze al 5 jaar zonder klachten kan bewegen door onze hulp. Dat werkt motiverend voor ons, daar zijn wij fysiotherapeut voor geworden.

Visie

Onze ambitie is om dé fysiotherapie praktijk van Hillegersberg te blijven, wij staan voor hoogwaardige fysiotherapie en training. Een onderdeel van onze visie is dat samenwerking leidt tot een hogere kwaliteit zorg. Samenwerking bereiken we door meerdere middelen en platformen voor zorg in te zetten.

EFysio is een nieuwe tak van sport binnen de fysiotherapie, wij als Groh fysiotherapie pakken dit aan en koppelen dit aan onze zorgplannen om de kwaliteit binnen de praktijk te waarborgen. Via eFysio maken we digitale zorg beschikbaar voor jong en oud. We kunnen door deze mogelijkheden cliënten op de praktijk behandelen en trainen, en online adequate en doelgerichte fysiotherapie bieden.

Historie

De eerste Groh Fysiotherapie praktijk opende op 23 oktober 1981 haar deuren aan de voorzijde van de Freericksplaats 5. Hier begon Yvonne Groh voor zichzelf na een aantal jaren te hebben gewerkt in Delft. Na het afronden van zijn studie manuele therapie voegde Honza zich bij Yvonne en werd de naam van de praktijk veranderd in Groh Fysio- en Manuele therapie.

In oktober 1992 werd het tijd voor uitbreiding en werd het pand aan de achterzijde uitgebouwd. Er kwam een vlakke opgang zonder trap en een grote oefenzaal met spiegelwand waar alle gymnastieklessen werden verzorgd. Yvonne rondde in deze tijd haar opleiding bekkenfysiotherapie af en zo werd de praktijk met steeds meer specialisaties en kennis uitgebreid. De praktijk werd een plek waar kennis en kunde volop werd gedeeld en iedereen zich welkom voelde.

Sinds 2011 is Groh Fysio- en Manuele therapie gevestigd in het Medisch Centrum Hillegersberg. De praktijk is in tussen uitgegroeid tot een hecht team van 5 gemotiveerde therapeuten en 2 betrokken baliemedewerkers die zich dagelijks inzetten om de allerbeste zorg te leveren. Ook hier werken we multidisciplinair samen met de huisartsen, ergotherapeuten, psychologen en onze in-huis natuurgeneeskundige Hella Masereeuw.