Bas de Kok

Bas de Kok, MSc
Fysio/Manueeltherapeut

Direct na het afronden van de studie fysiotherapie ben ik in 2017 bij Groh fysiotherapie gaan werken, daar naast ben ik de master opleiding tot manueeltherapeut gaan volgen. Tijdens deze master heb ik veel expertise gekregen in het behandelen van (complexe) wervelkolom gerelateerde klachten. Met behulp van deze kennis en technieken kunnen behandeldoelen sneller behaald worden waardoor cliënten sneller minder beperkingen zullen ervaren.

Het werk als fysio-/manueeltherapeut is veelzijdig en in sommige gevallen erg uitdagend. Zeker wanneer de oorzaak van de klachten complex is. Ik streef ernaar om een goede analyse van de klachten te maken om een zo passend mogelijk behandelplan op te stellen. Op deze manier kan ik mijn enthousiasme in het vak behouden en mensen helpen met hun klachten.

Sporten is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Naast hockey, hardlopen, wielrennen en kitesurfen ben ik in alle sporten geïnteresseerd en vind ik het leuk om hieruit beweegvormen te implementeren in mijn behandelingen.


Bas is aanwezig op
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag

Wilt u een afspraak met Bas?

Neem contact op

Onze klanten aan het woord

Carla

Jarenlang volg ik de lessen medisch fitness bij Yvonne Groh. Er wordt naar individuele problemen gekeken en daarna met veel plezier in een groep samen getraind.

Dit gaat zeer vakkundig onder leiding van Yvonne die jarenlang ervaring heeft in de fysiotherapie. Mijn lichaam en motoriek is door deze lessen echt verbeterd.

Monique

Sinds een paar jaar doe ik mee met de medische fitness. Een groep gezellige dames bij elkaar. Yvonne geeft de lessen en houdt daarbij rekening met ieders lichamelijke knelpuntjes. Die persoonlijke aandacht is heel fijn. En natuurlijk hebben we veel lol met elkaar.