Bas de Kok

Bas de Kok, MSc
Fysio/Manueeltherapeut

Direct na het afronden van de studie fysiotherapie ben ik in 2017 bij Groh fysiotherapie gaan werken, daar naast ben ik de master opleiding tot manueeltherapeut gaan volgen. Tijdens deze master heb ik veel expertise gekregen in het behandelen van (complexe) wervelkolom gerelateerde klachten. Met behulp van deze kennis en technieken kunnen behandeldoelen sneller behaald worden waardoor cliënten sneller minder beperkingen zullen ervaren.

Het werk als fysio-/manueeltherapeut is veelzijdig en in sommige gevallen erg uitdagend. Zeker wanneer de oorzaak van de klachten complex is. Ik streef ernaar om een goede analyse van de klachten te maken om een zo passend mogelijk behandelplan op te stellen. Op deze manier kan ik mijn enthousiasme in het vak behouden en mensen helpen met hun klachten.

Sporten is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Naast hockey, hardlopen, wielrennen en kitesurfen ben ik in alle sporten geïnteresseerd en vind ik het leuk om hieruit beweegvormen te implementeren in mijn behandelingen.


Bas is aanwezig op
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag

Wilt u een afspraak met Bas?

Neem contact op

Monique

Sinds een paar jaar doe ik mee met de medische fitness. Een groep gezellige dames bij elkaar. Yvonne geeft de lessen en houdt daarbij rekening met ieders lichamelijke knelpuntjes. Die persoonlijke aandacht is heel fijn. En natuurlijk hebben we veel lol met elkaar. 

Henk

Na een ongelukkige val mijn enkel gebroken en aan enkel geopereerd, na de operatie een paar ijzeren onderdelen rijker.
Met Groh Fysiotherapie contact opgenomen voor een behandeling.
En dat is zeer goed verlopen Roel Kamp mijn therapeut heeft mij vakkundig en ondersteunend begeleid.
Na 10 weken kan ik weer goed uit de voeten en mijn dagelijkse dingen doen.
Ik ben dus zeer tevreden

Magda

In 7 maanden ben ik gerevalideerd van een nieuwe heup onder begeleiding van Bas. Ik ben zeer tevreden over het verloop en eindresultaat van de behandeling. Zwemmen, lopen en fietsen gaan weer zoals dat 5 jaar geleden ook kon. Het was soms lastig om de oefeningen te blijven doen, maar door een goede motivatie van Bas bleef ik het toch volhouden en werd ik zelfs wat te fanatiek.