Bas de Kok

Bas de Kok, MSc
Fysio/Manueeltherapeut

Direct na het afronden van de studie fysiotherapie ben ik in 2017 bij Groh fysiotherapie gaan werken, daar naast ben ik de master opleiding tot manueeltherapeut gaan volgen. Tijdens deze master heb ik veel expertise gekregen in het behandelen van (complexe) wervelkolom gerelateerde klachten. Met behulp van deze kennis en technieken kunnen behandeldoelen sneller behaald worden waardoor cliënten sneller minder beperkingen zullen ervaren.

Het werk als fysio-/manueeltherapeut is veelzijdig en in sommige gevallen erg uitdagend. Zeker wanneer de oorzaak van de klachten complex is. Ik streef ernaar om een goede analyse van de klachten te maken om een zo passend mogelijk behandelplan op te stellen. Op deze manier kan ik mijn enthousiasme in het vak behouden en mensen helpen met hun klachten.

Sporten is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Naast hockey, hardlopen, wielrennen en kitesurfen ben ik in alle sporten geïnteresseerd en vind ik het leuk om hieruit beweegvormen te implementeren in mijn behandelingen.

Specialisaties van Bas

Bas is aanwezig op
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag

Wilt u een afspraak met Bas?

Blogs

Netwerk Traumarevalidatie

Netwerk traumarevalidatie Een ongeval meegemaakt, in het ziekenhuis/revalidatiecentrum opgenomen geweest en vervolgens...

Lees verder

Fysiotherapie en mindfulness

Fysiotherapie en mindfulness Mindfulness betekent aandacht schenken op een open en niet-oordelende...

Lees verder

Spanningshoofdpijn is goed te behandelen

Spanningshoofdpijn is goed te behandelen Spanningshoofdpijn wordt vaak gezien als een hoofdpijnvorm...

Lees verder