Klachten en aandoeningen

Vervelend dat u klachten ervaart, gelukkig kunnen we er samen iets aan doen

Op het moment dat u ergens last van krijgt, zal u beseffen dat bewegen zonder pijn niet zo vanzelfsprekend is. De fysiotherapeut is dé aangewezen specialist in beweging om u te helpen bij uw klachten, maar ook om meer klachten te voorkomen. Wij begeleiden, behandelen en adviseren u zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse leven en uw volkomen vanzelfsprekende bewegingen kunt voortzetten.

Het menselijk lichaam is een verbazingwekkend goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Door verantwoord te bewegen leert u hoe u verdere problemen kunt voorkomen of oplossen.

De klachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Het kan gaan om sportblessures, werk gerelateerde klachten, klachten vanwege een ongeval of ziekte, een verkeerde beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt.

Ook revalidatie na een operatieve ingreep behoort tot onze specialismen.

Wij hebben diverse expertises binnen ons team, waaronder algemene en gespecialiseerde fysiotherapeuten. Algemene fysiotherapeuten behandelen alle soorten klachten die met bewegen te maken hebben. De gespecialiseerde fysiotherapeuten richten zich op een specifieke doelgroep, zij hebben daarvoor een aanvullende opleiding gevolgd.

· Bekkenfysiotherapie
· Manuele therapie
· Sportfysiotherapie
· Geriatriefysiotherapie
· Longfysiotherapie

We behandelen alle klachten die met bewegen te maken hebben, zoals:

Ook bij complexe aandoeningen kunnen wij u helpen verantwoord te bewegen, zoals bij:

· Multipele sclerose
· Osteoporose
· Een beroerte, CVA of TIA
· Parkinson

Wouter de Graaf

Erg prettige, persoonlijke en deskundige fysio. Luisteren goed naar je als patiënt en bieden op basis daarvan ‘maatwerk’ programma. De periode dat ik onder behandeling ben bij Groh is behoorlijk lang (2jaar). Dat heeft overigens niks te maken met de behandelwijze maar vooral met mijn fysieke gesteldheid. Zo ben ik inmiddels behandeld aan m’n knie, kuit, enkel en schouder. Allemaal met positief resultaat. Het mooie is dat ik mijn behandeling kan combineren met een fitnesstraining omdat Groh mooie sportfaciliteiten aanbiedt waar je gebruik van mag maken.

Magda

In 7 maanden ben ik gerevalideerd van een nieuwe heup onder begeleiding van Bas. Ik ben zeer tevreden over het verloop en eindresultaat van de behandeling. Zwemmen, lopen en fietsen gaan weer zoals dat 5 jaar geleden ook kon. Het was soms lastig om de oefeningen te blijven doen, maar door een goede motivatie van Bas bleef ik het toch volhouden en werd ik zelfs wat te fanatiek.