Dry needling

Dry needling

Kamp je met pijn in de spieren, stijfheid of beperkte bewegingsvrijheid? Dan kan dry needling, een effectieve behandeling aangeboden door fysiotherapeut Bas de Kok, uitkomst bieden. We bespreken we allereerst de voordelen van dry needling en vervolgens hoe Bas de Kok zijn expertise toepast om patiënten met spierklachten te ondersteunen.

Wat is Dry Needling?

Om te beginnen is dry needling een behandeling waarbij dunne, steriele naalden ’triggerpoints’ in spieren aanpakken. Deze verkrampingen kunnen namelijk pijn, stijfheid en beperkingen in beweging veroorzaken. Door de naalden te plaatsen, ontspannen de spieren zich en nemen pijn en stijfheid af.

Fysiotherapeut Bas de Kok: Dry Needling Expert

Ten eerste is Bas de Kok gespecialiseerd en gecertificeerd in dry needling. Dankzij zijn kennis en ervaring kan hij deze behandeling effectief inzetten bij diverse spierklachten. Bij Bas ben je verzekerd van een veilige en effectieve behandeling.

Voordelen van Dry Needling

Dry needling biedt diverse voordelen voor patiënten met spierklachten:

  1. Snelle pijnverlichting: Allereerst verlicht dry needling spierpijn en -stijfheid door directe spierontspanning.
  2. Verbeterde bewegingsvrijheid: Daarnaast verbetert dry needling bewegingsvrijheid door behandeling van triggerpoints en verminderde spierstijfheid.
  3. Aanvulling op behandelplan: Bovendien is dry needling een waardevolle toevoeging aan andere fysiotherapeutische behandelingen voor een effectief behandelplan.
  4. Minimaal invasief: Tot slot is dry needling een weinig invasieve methode met meestal weinig tot geen bijwerkingen.

Conclusie

Als je verlichting van spierpijn en verbeterde bewegingsvrijheid zoekt, kan dry needling bij fysiotherapeut Bas de Kok een oplossing zijn. Dankzij zijn expertise en de voordelen van deze methode worden patiënten met diverse spierklachten effectief en veilig behandeld. Aarzel niet om contact op te nemen met Bas de Kok om te bespreken of dry needling geschikt is voor jou en om een afspraak te maken.

Therapeuten


Telefonisch

010 - 461 04 80