Yvonne Groh

Yvonne Groh

Sinds 1977 ben ik fysiotherapeut.  Ik heb gewerkt in de praktijk van Dos Winkel, hier heb ik veel kennis opgedaan en tevens ben ik gaanlesgegeven aan de opleiding Orthopedische Geneeskunde en Manuele Therapie.

In oktober 1981 hebben we een praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie geopend  op de Freericksplaats 5 in Rotterdam – Hillegersberg. In 1990 heb ik tevens de opleiding bekkenfysiotherapie afgerond en daar jaren vele cliënten mee kunnen helpen. Momenteel wordt de bekkenfysiotherapie voortgezet door mijn collega Anne Riemersma in het Medisch Centrum Hillegersberg, waar wij in juni 2011 een grotere  praktijk naar onze idealen van meer bewegen hebben kunnen verwezenlijken met een grote oefenzaal en multidisciplinaire samenwerking.

Ik heb altijd veel interesse gehad in bewegen en dansen en zo ontstonden de groepslessen, waar ik momenteel nog steeds met veel plezier aan lesgeef.

Het nieuwe team Groh Fysiotherapie sta ik af en toe met raad en daad bij. Tevens bemoei ik mij nog steeds met het reilen en zeilen van het Medisch Centrum Hillegersberg als bestuurslid.

Specialisaties van Yorick

Yvonne is aanwezig op
  • Maandag (avond)
  • Woensdag (avond)
  • Donderdag (avond)

Wilt u een meedoen met een les van Yvonne?

Blogs

Fysiotherapie en mindfulness

Fysiotherapie en mindfulness Mindfulness betekent aandacht schenken op een open en niet-oordelende...

Lees verder

Spanningshoofdpijn is goed te behandelen

Spanningshoofdpijn is goed te behandelen Spanningshoofdpijn wordt vaak gezien als een hoofdpijnvorm...

Lees verder

Corona revalidatie voor thuisdoormakers

Corona revalidatie voor thuisdoormakers Corona, we krijgen er allemaal mee te maken....

Lees verder