Yvonne Groh

Yvonne Groh

Sinds 1977 ben ik fysiotherapeut.  Ik heb gewerkt in de praktijk van Dos Winkel, hier heb ik veel kennis opgedaan en tevens ben ik gaanlesgegeven aan de opleiding Orthopedische Geneeskunde en Manuele Therapie.

In oktober 1981 hebben we een praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie geopend  op de Freericksplaats 5 in Rotterdam – Hillegersberg. In 1990 heb ik tevens de opleiding bekkenfysiotherapie afgerond en daar jaren vele cliënten mee kunnen helpen. Momenteel wordt de bekkenfysiotherapie voortgezet door mijn collega Anne Riemersma in het Medisch Centrum Hillegersberg, waar wij in juni 2011 een grotere  praktijk naar onze idealen van meer bewegen hebben kunnen verwezenlijken met een grote oefenzaal en multidisciplinaire samenwerking.

Ik heb altijd veel interesse gehad in bewegen en dansen en zo ontstonden de groepslessen, waar ik momenteel nog steeds met veel plezier aan lesgeef.

Het nieuwe team Groh Fysiotherapie sta ik af en toe met raad en daad bij. Tevens bemoei ik mij nog steeds met het reilen en zeilen van het Medisch Centrum Hillegersberg als bestuurslid.

Yvonne is aanwezig op
  • Maandag (avond)
  • Woensdag (avond)
  • Donderdag (avond)

Wilt u een meedoen met een les van Yvonne?

Monique

Sinds een paar jaar doe ik mee met de medische fitness. Een groep gezellige dames bij elkaar. Yvonne geeft de lessen en houdt daarbij rekening met ieders lichamelijke knelpuntjes. Die persoonlijke aandacht is heel fijn. En natuurlijk hebben we veel lol met elkaar.