Fysiotherapie

Fysiotherapie

Wanneer u klachten heeft aan uw bewegingsapparaat kunt u naar de fysiotherapeut gaan. De fysiotherapeut kijkt met u mee welke bewegingsgewoonten mogelijk de klachten veroorzaken en geeft u inzicht om deze te veranderen.

Samen gaan we op zoek naar de reden van uw klacht. Tijdens de intake stellen we diverse vragen om tot een goed beeld te komen van wat er aan de hand is. Na het lichamelijk onderzoek stellen we een diagnose en bespreken we het behandelplan.

Uiteraard krijgt u ook oefeningen voor thuis mee, de behandeling en het herstel gaat thuis immers door. De oefeningen zorgen ervoor dat u zich bewust wordt van wat de beste manier van bewegen voor uw lichaam is en vertrouwen krijgt in uw lichaam. We werken met de online oefeningen bibliotheek van Physitrack.

Als uw klachten niet binnen afzienbare tijd over gaan, schakel dan uw fysiotherapeut in. Wanneer u klachten ervaart die regelmatig terugkeren kunt u ook een afspraak maken met uw fysiotherapeut. Wij geven oefeningen, preventief advies en voorlichting om klachten in de toekomst te voorkomen.

Onze fysiotherapeuten hebben zich gedurende hun loopbaan gespecialiseerd door het volgen van opleidingen en cursussen. Dit maakt dat wij veel expertise in ons team hebben, elkaar goed aanvullen en ook gebruik kunnen maken van elkaars kennis. Zo kunnen wij u helpen beter te bewegen 😊

Therapeuten

Neem gerust contact op als u vragen heeft of een afspraak wilt inplannen.

Telefonisch

010 - 461 04 80

Plan een afspraak

via de website

Aan de slag

Blogs